Kirja nro 14
Åsa Swanberg, Malou Holm
Säilö kesän maut, sivu 19;
(Ruotsink.alkup. 2011, Suomennettu 2012)
Säilö kesän maut, sivu 19;
(Ruotsink.alkup. 2011, Suomennettu 2012)
Kardemummainen mustikkahillo
500 g mustikkaa
5 dl hillosokeria
1 rkl vastajauhettua kardemummaa
Pane marjat, kardemumma ja sokeri kattilaan ja kiehauta. Keitä reippaasti 5 minuuttia. Kuori vaahto tarvittaessa. Kaada hillo kuumiin, steriloituihin purkkeihin ja sulje. Säilytä kylmässä.
Tätä hilloa tulee noin 4 dl. Maku on aivan erityisen hyvä! Ei liian makea, mutta sopivasti kardemummainen. Sopii jäätelön ja pannukakkujen kanssa, sekä vastaaviin jälkiruokiin.
1 rkl vastajauhettua kardemummaa
Pane marjat, kardemumma ja sokeri kattilaan ja kiehauta. Keitä reippaasti 5 minuuttia. Kuori vaahto tarvittaessa. Kaada hillo kuumiin, steriloituihin purkkeihin ja sulje. Säilytä kylmässä.
Tätä hilloa tulee noin 4 dl. Maku on aivan erityisen hyvä! Ei liian makea, mutta sopivasti kardemummainen. Sopii jäätelön ja pannukakkujen kanssa, sekä vastaaviin jälkiruokiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti