.

.

6.12.2022

Lisää tuoksukynttilöitä!

 

Viimeksi tilasin isoja tuoksukynttilöitä talveksi, joten nyt innostuin tilaamaan pienempiä kynttilöitä lähinnä joulukaudeksi, eli pienillä tarkoitan votiiveja ja tuikkuja. Tein tilauksen taas Notinolta ja päädyin neljään kynttilämerkkiin; Yankee Candle, Country Candle, Krigle Candle ja Wood Wick.


Melko sokkonahan nämä tilaukset pitää tehdä, koska eihän näitä voi verkkokaupassa tuoksutella. Mutta ainakin Notinon sivuilla on hyvät kuvaukset kynttilöiden tuoksuista ja niiden mukaan siis mennään. Nuuhkin nämä heti paketin avaamisen jälkeen läpi ja jaottelin kynttilät kolmeen ryhmään; kotiin, lapsuudenkotiin ja mökille. Osa tuoksuista on hyvin voimakkaita, osa oikein miellyttävän pehmeitä.

Wood Wickin Frasier fir ja Fireside ovat ihania vaimeampia tuoksuja! Sen sijaan Hemp & ivy on jotenkin kumman saippuaisen tuoksuinen. Country Candlen Grey, Gingerbread latte ja Coffee shop olivat myös ihania. Mutta Frosty Branches on vähän liian voimakas jopa minun makuuni. Krigle Candlen Cognac & leather, sekä Black pepper & gin miellyttivät myös. Yankee Candlen kynttilät on useimmiten aika vahvatuoksuisia, mutta niistäkin löytyy vaimeammin ja miellyttävämmin tuoksuvia. Näistä paras minusta on Mulberry & fig delight. Voimakkain epäilemättä on Spiced orange.


2 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Yankee Candlen kynttilät on kyllä ihania, rakastan niitä tuoksuja. Tällä hetkellä niitä taitaa olla jäljellä vain yksi. Tykkään kun tuoksukynttilät oikeasti tuoksuu ^^

Thilda kirjoitti...

Jenni; Niissä on kyllä monia suosikkeja mullekin. Mun mies ei tykkää kauheen voimakkaista, että siksi vien ne voimakkaimmat lapsuudenkotiin ja kotona poltan vähän hillitympiä.
Party Lite oli mulle mieluisin kynttilämerkki, mutta sitä eikai enää voi tilata. ☹️