.

.

5.11.2023

Laukkuja, osa 27


Tämän kertainen laukku on paljon käytetty. Muistan, miten kivaa oli, kun siihen mahtui vaikka mitä ja muutenkin se oli sellainen muumimamma-fiilis-laukku. Mutta aika tekee tehtävänsä ja tekonahka (eli muovi) kovettuu ja laukun ihanuuskin himmenee. Enää en käyttäisi tätä laukkua missään tilanteessa.


Ulkoapäin laukku on kahvoja lukuun ottamatta kunnossa. Kahvoistakin vain ompeleet on purkautuneet, muuten kulumaa ei oikeastaan ole.


Sisältä laukku onkin sitten kuluneempi. Vuorikangas on haalistunut ja puhki ja venynyt. Sisällä laukussa on yksi vetoketjutasku.


4 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Lähteekö laukku roskiin vai kierrätykseen vai jemmaatko vielä itselläsi?

Pitäisikin (tästä laukkusarjapostauksesta inspiroituneena) käydä omat laukut läpi:)

Thilda kirjoitti...

Jenni; Kaikki laukut, joita en pidä itellä, lähtee Nextiiliin, joka on oivallinen kierrätysmesta ja toisaalta aarteiden bongauspaikka pilkkahintaan. Tämä taisi konkreettisesti lähteä jo kesällä. 😊

Arkisin | jenni kirjoitti...

Ooh, Nextiili onkin uusi tuttavuus ja vaikuttaa käymisen arvoiselta paikalta <3

Thilda kirjoitti...

Se on paikka, johon voi viedä rikkinäistä ja likaista (mutta pestyä) tekstiiliä, laukkuja, kenkiä, käsityötarviketta, koruja…
Ja niitä myydään siin hullun halvalla, verrattuna muihin paikkoihin. Sijaitsee Tampereen Lielahdessa. (Varoitus; siellä sekoaa jos yhtään tykkää esim vintagesta! 😳😂)