.

.

1.11.2023

Hiljalleen elossa taas

 

Pari kolme heikkokuntoista päivää takana, mutta nyt ehkä alan virota jälleen. Kun ruoka tökkii, voimat hiippuu ja kivut plus unettomuus siihen päälle, niin sitä pääasiassa on aina tämä alkuviikko sytojen jälkeen. Eilen ruoka ei enää juurikaan tökkinyt, joten koetin pakottautua syömään edes vähän kuituja ja sokeria. Yön nukuin unilääkkeen voimin ja nyt olo on selkeesti erilainen, kuin eilen aamulla. Luulen, että tästä alkaa taas hiljaa se tavallinen arki.


Taikka olihan se toissayön lumisade (yli 10cm) vähän shokki, kun meillä on vielä paljon puutarhassa kesken. Käytännössä lähes kaikki; ruukut on pihassa, yksi istutettavakin odottaa (jonka taidan siirtää sisälle talveksi), pressuja ja verkkoja pitäisi viritellä, työkaluja viedä vajaan… No tuskinpa tämä oli pysyvä lumi, että sikäli ei hätää.


Toivon niin paljon, että tämä syöpähoito kehittyy niin, että ihmiset ei tarvitse kuin maksimissaan pari sytoa, jos niitäkään! Taikka että niissä ei ole juuri yhtään oireita. Nyt yritän kiinniittää ajatukset lähestyvään joulunaikaan, kodin järkkäilyyn (ne tyhjennettävät huoneet on yhä kesken), ja tavalliseen arkeen. Hyvää marraskuuta kaikki!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää marraskuuta! Iahana kun tuli lunta mutta joo, viikonloppuna se varmaan sulaa pois ... Ehditte vielä hyvin laittaa pihan talvikuntoon.
Kiva että jaksat taas vähän paremmin ❤️ Niinhän ne hoidot kehittyy mutta en tiedä , voiko noista sytoista saada sivuvaikutuksettomampia (kauhia sanahirviö😃) kun ne on niin kovia myrkkyjä. Mutta aina voi ainakin toivoa!
Ja todellakin, joulu tulee 😍😍

-Anu

Thilda kirjoitti...

Anu; Kiitos, samoin hyvää marraskuuta!
Joo, ehditään… toinen kysymys on paljonko jaksetaan. 🤦‍♀️
No sikäli ne on kehittyneet, (tai muut lääkkeet siinä sivussa ehkäpä) että nykyään ei ole sellasta hullua päivien oksentamista.
Jouluuu… 🥰