.

.

30.11.2023

Kosmetiikkajoulukalenterit

 

Olen jo muutaman vuoden ajan innostunut muistakin, kuin vain kuvallisista tai suklaajoulukalentereista. Tänä vuonna tilasin peräti kaksi kosmetiikkakalenteria; L’Occitanen ja Body Shopin.


Tarjontaahan löytyy nykyään ihan joka lähtöön! On kynsilakkakalentereita, meikkikalentereita, eri merkkien kalentereita… Halvimmat maksavat muutaman kympin ja kalleimmat jopa viisisataa.


Molemmissa kalentereissa on sekalaisia kosmetiikkatuotteita, kuten suihkusaippuoita, voiteita, shampoita (joita tällä hetkellä voinkin käyttää litroittain… näiden viiden hiuskarvani hoitamiseksi!) ynnä muuta vastaavaa.


Rakenteellisesti kalenterit ovat vähän erilaiset. L’Occitanen kalenterissa kaikki luukut on näkyvillä samaan aikaan, kun taas Body Shopin kalenterissa vain puolet on näkyvillä ja toinen puoli sijaitsee näiden alla piilossa.


Visuaalisesti tykkään ylivoimaisesti enemmän sinisävyisestä Body Shopin kalenterista. Mutta saapa nähdä mitä mahdan sisustasta tykätä. Tarkoituksella en syynännyt etukäteen kovin tarkasti sisältöjä, sillä toki haluan yllättyä joka luukun kohdalla! Ja oikeastaan harkitsin vakavasti kolmannenkin kalenterin tilaamista (Yves Rocher), mutta onneksi joku järki iski päähän ennen tilauspainikkeen painamista. Luulen, että nämä kaksi riittää ihan vallan mainiosti.


8 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Nyt iski pieni joulukalenterikateus, ihania! 🖤

Thilda kirjoitti...

Jenni; No voi ei!
Katotaan onko vielä 24 päivän kuluttua ihania, mutta ehkä ainakin osittain. 😊
Ja nämä voi kai täyttää uudelleen. Jos piilotan niihin jo heti tammikuussa jotain, niin unohdan sen ens jouluksi. 😄

Wilumiina kirjoitti...

Minä ostin ekaa kertaa kosmetiikka kalenterin ja valitsin Dermosilin. Ulkokouri aika neutraali. Katsotaan pidänkö sisällöstä. Dermosilia olen kyllä muuten paljon käyttänyt. mm voidemainen poskipuna, ihan ehdoton.

Thilda kirjoitti...

Wilumiina; Mahtavaa! 😃 Kerro sitten mitä pidit!
Minäkin harkitsin Dermosilia, mutta kun valittavana oli niin paljon eri kalentereita, niin päädyin lopulta näihin. Huomenna selviää, mitä on tulossa. 😉

Mannaryyni kirjoitti...

Oi. Tuo Body Shopin on ihana 😍 Pakko mennä katsomaan, että vieläkö noita saisi!

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Joo, ja luukkujen kosmetiikat hakkaa heittämällä tuon toisen esim koossa! Suosittelen! 😊

Mannaryyni kirjoitti...

En saanut kalenteria, olivat päässeet jo loppumaan. Jospa ensi vuonna 😊

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; No voihan höh! Ensi vuonna ajoissa vaan sitten! 😊