.

.

1.12.2023

Joulukynttelikkö


Innostuin tilaamaan uuden joulukynttelikön, koska eihän niitä vielä olekaan kuin järjetön määrä ennestään. Mutta tämän kerran annoin itelleni luvan, koska vanhat kyntteliköt on yhtä lukuunottamatta niitä tavallisia perinteisen mallisia kynttelikköjä. Ja koska nettikaupat tursuaa nykyään toinen toistaan kauniimpia erilaisia kynttelikköjä! Sitä paitsi tämän vuoden joulu, joka menee monin tavoin täysin eri tavalla kuin mikään aiempi, kaipaa mun mielestä vähän ekstrapiristystä.


Tämä Luciakynttelikkö oli mun mielestä tosi kaunis! Pieneksi ongelmaksi muodostui kuitenkin sopivan lampun löytäminen. Tässä on nyt 2w kokoinen jääkaappilamppu, joka kuitenkin tuntuu liian kirkkaalta. Lucian pitäisi tönöttää jossain korkealla ja se saisi samalla valaista koko huonetta, jotta tämä toimisi. Tämä kyseinen lamppu on kuitenkin muodoltaan ja väriltään sopiva muuten, mutta seuraavaksi pitää kokeilla pienempää wattimäärää. Niitä ei ole olemassa ihan kauheasti erilaisia, mutta on kuitenkin pari pienempää. Silti, jääkaappilamppu on parempi kuin vaikkapa liekkilamppu!


Kaupoista on hankala löytää isoa valikoimaa, joten tilaukseen meni sekin asia. Nyt vaan sitten odotellaan ja toivotaan, että Luciasta tulee vähän vähemmän säteilevä. Muuten Lucia on hyvin tehty ja aika isokin. Se kokohan ei nettikaupan kuvista useinkaan välity, vaikka tuotetiedoissa se korkeus toki mainitaankin. Jotenkin sitä ei vaan tajua ja aina käy niin, kun avaa postipaketin, että yllättyy, että ai tää olikin näin iso! Tässä tapauksessa se on vaan hyvä. Joku nyhryinen hiiren kokoinen Lucia olis kyllä aika säälittävä.


Vesivahingon takia ja sen, että meidän koti on nyt kuin pommin jäljiltä, en pysty asettelemaan Luciaa tai muitakaan jouluvaloja tunnelmallisesti kuvauksellisiin ja upeisiin paikkoihin ympäri kotia. Joten tönöttäköön hän missä mahtuu vaan olemaan, esimerkiksi tuon koiran vieressä olohuoneessa. Kunhan remppa on ohi ja kaikki taas paikoillaan, saa Lucia jo valmiiksi mietityn oman vakituisen paikan tuleville vuosille.


5 kommenttia:

Joululainen kirjoitti...

Hyvää ensimmäistä joulukuuta! ❄️ Ihana Lucia-neito! Tuo jouluista tunnelmaa remontinkin keskelle.

Thilda kirjoitti...

Joululainen; Kiitos, samoin sinulle! ⛄️❄️
Mukavaa tunnelmaa nyt tarvitaankin. 😄

Mannaryyni kirjoitti...

Hieno. Minäkin tilasin kynttelikön. Ensin PostNord hukkasi paketin. Sitä etsittiin reilun viikon ajan. Kun sen viimein sain ja laitoin töpselin seinään, niin pari lamppua jäi pimeäksi. Varalamputkaan eivät tilannetta pelastaneet. Asiakaspalvelusta neuvottiin vaihtelemaan niitä lamppuja keskenään. Olin vähän skeptinen, mutta kyllä se toimi 😁

Mannaryyni kirjoitti...

Kirjoituksestani voisi luulla, että laitoin paketin töpselin seinään 😂 Jep, täällä yksi väsynyt kirjoittaja heipä vaan hei...

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Huh 😳 Mutta onneksi lopulta kaikki hyvin! 😊