.

.

17.12.2023

Laukkuja, osa 33

 

Tämä iäkäs sulotar on ollut minulla 90-luvulta saakka. Olen jopa käyttänyt sitä muutamia kertoja ja pitkän aikaa se on myös roikkunut seinällä koristeena. Seinällä roikottaminen ei tee kuitenkaan hyvää laukun rakenteelle, joten nykyään se on lempeämmässä säilytyksessä.


Tämä laukku on ohut juhlalaukku, johon ei mahdu paljon tavaraa. Ulkopuoli on kaunista vaaleanpunaista kangasta ja remmi on punottua narua, joka on mahdollisesti jossain vaiheessa uusittu. Se onkin laukun heikoin kohta ja luulen, että se kuluu rikki ensimmäisenä.


Sisällä laukussa on kaunis vaaleanharmaa kangasvuori. Laukussa on vain yksi sivutasku, vaikka ei sinne juuri enempää mahtuisikaan. Tämä on yksi lempilaukuistani, josta en ole luopumassa.


4 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Onko sinulla laukuille joku tietty säilytyspaikka? Nätti yksilö tämäkin <3

Thilda kirjoitti...

Jenni; Ne joita käytän harvemmin, on pakattu pahvilaatikoihin kaappiin. Jokaisen sisällä on pehmusteena vähän paperia. Mutta ne, joita käytän paljon, roikkuu tuolin kädensijasta tai muusta vastaavasta, joka ei ole yhtään ihanteellinen juttu! Kunhan vesivahinkohuone saadaan uudistettua, mulla on ajatus laukkuparkista, jonka perustan yhteen vanhaan hyllykköön. Siihen mahtuu noin 15 laukkua… 😃

Arkisin | jenni kirjoitti...

Mä jo ajattelin että laukuille on oma siipensä talossa :D

Thilda kirjoitti...

Jenni; 😂 Ja nyt ollaan vasta puolivälissä…!