.

.

23.12.2023

Joulu on ovella

 

Tänään teen perunasalaatin. Se on kuulunu meidän jouluun noin 25 vuotta. Paljon valkosipulia, varmana tarpeeksi suolakurkkua ja kaprista! Niin paljon soossia, että kaikki ui siinä. Mikä herkku! Tänään olis myös aikeena savustaa vähän lohta. Löysin pakastimesta lohifileen ja koska isän perinne oli savustaa lohta läjäpäin jaettavaksi ystäville jouluisin, haluan myös joululohen. Sähkösavustimella se on helppo ja nopea projekti. Sitten kaikki onkin tehty. Ellen nyt sitten innostu vielä sinappia keittelemään. Mutta oikeastaan enemmän kutsuu jo taas lepo ja laiskottelu. Jaksan tietyn määrän pikkuhommia päivässä ja yks kaks menee voimat ihan humps vaan. Sitten on hyvä selailla joululehtiä, kuunnella joulumusiikkia (Loirin joululevy on yksi parhaista) ja elellä sohvaelämää loppuilta.
















8 kommenttia:

Joululainen kirjoitti...

Appiukko savustaa meillekin lohta. Sähkösavustin on kyllä verraton keksintö. 🐟 Meillä meni kinkku uuniin ja jouluruuat haettiin haettiin eilen ja vielä tänään lohi- ja rapusalaattia tiskistä. Nyt pitäisi pysyä nälkä loitolla vähän aikaa.
Lepäilyä sinulle niin paljon kuin vaan jaksat! 🛌
Jos haluat Loiriin vaihtelua, suosittelen Spotifystä tai Youtubesta Saija Saarniston uutta joululevyä! 🎶✨
Mukavaa aatonaattoa! 🎄💫

Thilda kirjoitti...

Joululainen; Kiitos! 🥰
Täälläkin vielä viimeinen kaupassakäynti hoidettu (luulis pärjäävän viikon näillä ruoilla) ja totesin juuri, että nyt ei mitään stressiä mistään enää. 😊 Mun tarvii aina pienenkin askareen jälkeen levähtää sohvalla, mutta tuntuu, että voimia on hitusen enemmän koko ajan.
Kiitos suosituksesta! Mulla on tuolla ehkä 40 joululevyä … 🤦‍♀️🤦‍♀️

Mannaryyni kirjoitti...

Savulohta ja Loirin joululevy. Samaistun tunnelmiin. Oikein Hyvää Joulua toivotan ❤️

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; ❤️ Ihana kuulla! Samoin ihanaa joulua sinne!

Mannaryyni kirjoitti...

Kiitos ❤️ Olipahan nopea vastaus, ihan hämmennyin 🤭

Birgitta kirjoitti...

Oikein hyvää joulua Thilda <3

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Joskus niinkin. 😂

Thilda kirjoitti...

Birgitta; Iso kiitos! 🥰 Samoin sinulle! ☃️❄️🎅🏻