.

.

13.6.2024

Cafe Metsonkulma

 

Aamu-uinnilla Pyynikin hallissa ja sieltä pois harhaillessa löysin aika kivan kahvilan, Cafe Metsonkulman! Enpä ollut täällä koskaan pyörähtänyt, koska ulkoapäin tämä näyttää tavalliselta ja melkein arkiselta, ja siksi ällistyinkin miten kivan oloinen paikka tämä sisältä nähtynä on.


Kahvilassa on kaksi huonetta, sohvaryhmiä, pöytäryhmiä ja taidetta! Tunnettujen Tamperelaisten kuvia löytyy seinällinen. Upeiden piirrosten takana on Päivi Tannermaa.


Löytyy myös kauniita valokuvia Tampereelta. Ja monenlaisia vanhoja kirjoja! 





Valikoima on mielestäni hyvä. Itse päädyin syömään porochorizorieskan ja vadelmabrownien, jotka huuhdoin alas cafe lattella. Rieska oli mukavan mausteinen, joku sanoisi varmaan ’tulinen’ - vaikka minähän en taivu siihen sanaan kovin helposti. Brownie oli myös maukas ja vähän erilainen kuin joka paikassa muualla. Hienoa, että joku erikoistuu!


Täältä saa myös muita leivoksia ja kakkuja ja esim suppilovahveropiirakka ja pärämätsiä (myös kasvisversiona)! Paikka on ihan Metson vieressä, osoitteessa Puutarhakatu 20. Tämä on auki joka päivä; ma-la 10-18 ja su 12-17. Ja palvelu on ystävällistä! Joten kannattaa katsastaa! Näiltä huudeilta ei kauheen monia kahviloita löydy, että sikälikin.


Ei kommentteja: