.

.

2.6.2024

Laukkuja, osa 56

 

Tähän kirppislöytöön, Desigualin laukkuun, mulla on melkein viharakkaussuhde! No enemmän rakkaus, myönnetään. Kaunishan tää on ku mikäkin. Ja lisäksi laukku on tilaihme!! Leveys n.30cm ja korkeus n. 28cm. Mutta miksi viha-? 


No katsokaas, ensinnäkin tämän laukun ’nahkaosat’ on tekonahkaa (eli muovia) ja se tarkoittaa tietysti sitä, että tuo kuvassa oleva olkahihnakin oli jo kulunut puhki. Muovipinta kuluu siis rumasti pois ja alla näkyy kangasta. Ostin uuden hihnan, joka on sellasta ruskeaa turvavyöhihnaa, joten sen luulis kestävän! Ja toisekseen, laukun yks huono puoli on taskut!! Laukun ulkopinnoilla on yhteensä 10 taskua! On vetoketjutaskuja, nepparitaskuja, avotaskuja… joo. Kivahan se on toisaalta, että on sikana taskuja, mutta arvakkaa nyt onko kiva joka kerta arvuutella, että mihkäs taskuun mää tänään laitoin lompakon, mihkä avaimet, mihkä huulirasvan, mihkä puhelimen… no ei! Kun on kollannu kaheksan taskua läpi, rupee hermo pinkeytyyn.

Sisällä laukussa on sininen tekokuituvuori ja toisella sivustalla kaks avotaskua ja toisella sivustalla yks hyvin tilava vetoketjutasku. Että oikeestaan laukussa on varsinaisen laukkuosan lisäks yhteensä 13 taskua, herran jestas. Mutta on tää silti mun lemppari. Monessa mukana ja tuhottomasti käytetty. Jatkoon yhtä kaikki.


Ei kommentteja: