.

.

23.6.2024

Laukkuja, osa 59

 

Näin kuvan tästä laukusta jossain netissä ja ihastuin ihan saman tien!! Minä, joka rakastan kirjoja, todellakin olen tälle laukulle oikea omistaja. Ja etenkin noista laukun ’kirjoista’ mua viehätti tuo Montgomeryn ’Anne of Green Gables’! Mun yks kaikkien aikojen rakkain kirjasarja! Tutkin nettiä ja löysin lopulta laukun valmistajan, joka on Yoshi. Heillä on paljon suunnattoman ihastuttavia laukkuja!


Tämä laukku on nahkaa, mutta Yoshi valmistaa myös vegaanilaukkuja. Laukku on sopivan kokoinen olkalaukku, ei siis sellainen, että laukku piiloutuu kainalokuoppaan, niin kuin ainaki joku aika sitten kaikki laukut näytti olevan. Laukun sisällä on kaunis harmaa kuviollinen vuorikangas ja sisäosan toisella sivulla on yksi vetoketjutasku ja toisella kaksi pienempää avotaskua. Ulkopuolella on ikäänkuin ’nurjalla puolella’ vielä yksi nahkainen avotasku, jonne sopii suunnilleen postikortti. Laukku on hyvin miellyttävän tuntuista pehmeää nahkaa ja se on myös tilava. Olen käyttänyt laukkua pari kertaa (eikä se ole mulla vielä ollutkaan kuin about pari vuotta). 

Ja jos joku haluaa vielä tietää (mutta ei näe kuvasta), niin tämän laukun kirjat on; William Shakerpeare: Romeo and Juliet/ Boris Pasternak: Doctor Zhivago/ Harper Lee: To kill a Mockingbird/ D.H.Lawrence: Women in love/ Ernest Hemingway: The sun also rises/ Emily Bronte: Wuthering Heights/ Lucy Maud Montgomery: Anne of Green Gables/ Murakami: The Wind-Up bird chronicle/ Charles Dickens: Great Expectations/ J.M.Barrie: Peter Pan/ F.Scott Fitzgerald: Flappers and philosophers.


4 kommenttia:

Tarun tapaan kirjoitti...

Voi miten ihana laukku ♡

Thilda kirjoitti...

Taru; Eikö olekin? 😍

marikan polut kirjoitti...

aivan superihana😍

Thilda kirjoitti...

Marika; Kiitti! 😍