.

.

5.4.2021

Meren pauhu


Nyt on kuunneltu tuulen huminaa ja meren pauhua muutaman päivän ajan. On se vain upea ja mahtipontinen elementti! Olemme viettäneet suloisen pääsiäisen hotelli Nestorissa Korppoossa. Voin rehellisesti todeta, että en ole ikinä syönyt näin hyvää ruokaa kuin täällä! Erittäin, erittäin upea kokemus!

Alakerran ravintola on elänyt korona-aikana tilanteen mukaan ja olemme saaneet sekä aamupalat että päivälliset huoneeseen. Ei ole siis tarvinnut tavata ainoatakaan ihmistä yhden henkilökunnan jäsenen lisäksi. Turvallista ja rauhallista. Olemme ladanneet akkujamme, pyöräilleet, käyneet autolla kirkolla ja eri satamissa, geokätköilleet ja levänneet, nauttien joka hetkestä.

Ympärillä ihastuttavan idyllinen maaseutu. Kauneus ja luonto. Hotellihuoneita on kuusi ja ne on rakennettu vanhan navetan vinttiin. Viihtyisät ja kauniit huoneet ihanilla näkymillä. Ystävällinen henkilökunta. En keksi parempaa paikkaa rauhoittumiselle ja levolle maaseudun helmassa.






 

2 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Ohos. Rohkeaa...

Thilda kirjoitti...

Pääsiäinen oli kyllä upea ja paikka niin suloinen. Aluksi monet suunnitelmat menivät myttyyn koronan vuoksi, mutta täällä ei ollut sitäkään hätää. 😊