.

.

18.4.2021

Viikonloppufiilis


Kotiviikonlopuissa on parasta pitkään nukkuminen. Heräillessä voi avata television ja katsella Vancouverin "Remppa vai muutto"-sarjaa ja ihastella kaikenlaisia taloja ja sitä upeaa muutosta, jonka remppa saa aikaan. Ja tietysti leikkiä minkä itse valitsisi.

Kiireetön aamupala, blogin tsekkaus, portailla istuminen. Ja sitten päättää mitä tänään puuhastelisi. Tosin näihin aikoihin niskansa ja selkänsä (ja nyt uutena myös lonkkansa) saa kipeäksi takuuvarmasti omenapuiden leikkauksella ja saksien kanssa puutarhan napsimisella. Niin että kahden päivän duuniputki taitaa olla vain haave. Kunnes kroppa taas tottuu.

Pieni ajelu kuuluu viikonlopun fiilistelyihin myös. Meinasimme hakea munkit superhyvästä Vehoniemen munkkikahvilasta, mutta väenpaljous oli niin suuri, että jänistimme viime metreillä. Joku muukin oli päättänyt aloittaa kesän maailman parhailla munkeilla!




Sunnuntai-iltaan kuuluu grillaus, saunominen ja jonkun kivan leffan katsominen. Ja pieni "sunnuntaiviski" sohvalla nojuen ja lopuksi muutama kuppi vihreää teetä. Kyllä tällä saa viikolla tyhjentyneet akut taas hyvin hyrräämään.

 

2 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Oi, sinulla oli ollut noin iso leikkaus! Luin just hyvin tarkasti Anna -lehden polvijuttua ja kyllä nyt tajusin, miksi en voi olla polvi-istunnassa kovalla enkä enää ole ikinä! Puutarhassa on pakko olla polvisuojat tai sitten joku vanha kesätyyny alla, sellainen syksyllä roskiin joutava.

Minäkin haluaisin herkutella...Kohta on päivä, jolloin taidan tilata Brita -kakun♥

♥♥

Thilda kirjoitti...

Leena Lumi; Hoksasin vasta pari vuotta sitten, että omenapuitahan kannattaa yrittää ohjailla kasvamaan sateenvarjon muotoon. Suurin sahaus oli viime kesänä ja nyt vielä jokunen latva pois. Sitten ei tarvitse ikinä enää! Kroppa on ihan romuna joka vuosi sen takia.

Toisessa työssäni olen tarvinnut polvisuojia, muuten ei tulisi mitään! :)

Ooh... kakkua!! Nauti siitä! <3