.

.

29.11.2021

Keittiön remontti liikahti taas eteenpäin




Keittiöremonttimme on jumittanut pari vuotta!! Siis se varsinainen rakenteellinen remppa valmistui kyllä silloin joskus ajallaan (toissakeväänä?), mutta hienosäätö kaiken muun kanssa on ollut kesken tähän saakka! Viime viikolla mieheni alkoi rakennella vetolaatikoita uudelleen ihan A:sta alkaen. Vanhat vetolaatikot olivat hajalla, koska kiskosysteemi on hajonnut, eikä sellaisia 80-luvun alun kiskorakenteita saa enää mistään, joten laatikot päätettiin rakentaa uudelleen kokonaan. (Siis se levypino on odottanut keittiössä jo kuukausia myös...) 

No, ihan simppeli duuni ei sekään TIETENKÄÄN ollut. Toinen vetolaatikoston kehikko oli jotenkin kulahtanut sivusuunnassa niin, että siihen piti keksiä kaikenlaisia korvaavia systeemeitä tilalle. Eli vetolaatikostot valmistuvat hiljalleen. Saanpa laatikot sitten vihdoinkin pois ruokailuhuoneen tuoleilta ja lattioilta! Samalla rykäisyllä saimme keittiön ison hyllykön pultattua takaisin kiinni seinään ja nyt voin järjestellä konttorin lattialla pari vuotta odotelleet keittokirjapinot takaisin hyllyyn. (Ei mitään hajua kuinka ne oli, eli nyt on hyvä sauma tehdä uusi järjestys!)

Täällä siis muun muassa kokkauskirjojen, kaffipurkkien, keittiövälineitten ja muitten keittiön koriste-esineitten kanniskelua ja järjestelyä tällä viikolla. Se auttaa myös muutaman muun huoneen järjestämisessä, joten toivomani "jouluksi järjestellympi koti" taitaa siis todellakin toteutua. Ikinähän se ei varmaan valmis ole, mutta kun olisi edes osittain. Hyvissä fiiliksissä siis!









 

2 kommenttia:

Mia Coman kirjoitti...

Ma bucur sa aud asta. Pentru noi femeile conteaza mult utilitatea dar si frumosul, in bucatarie.
Imbratisari,
Mia

Thilda kirjoitti...

Mia; Asta e corect! Ai mare dreptate! :D