.

.

30.1.2023

Tammikuun vaatehankinnat

 

Musta tuntuu, että nyt on jotenkin *pop* miettiä vaatehankintoja tai hankintojen suitsimista ja samalla vaatepoistoja. Mutta koska tää mun juttu on alkanut jo vuosia sitten ja se tuntuu olevan kiinnostava aihe, niin menköön.


Tammikuussa ostin 5 vaatetta. Kirppikseltä mukaan jotenkin puolivahingossa itsensä ylipuhui ihana punainen villakangastakki, joka sopi täydellisesti ja jonka hinta oli vain 18€. Takki on vähän A-linjainen ja kauluksessa on mustaa karvaa. Pidän punaisesta ja punainen takki piristää ihan kummasti. Hyvä ostos! Tosin, en varsinaisesti tarvitse uutta takkia ja mietin kauan, että ostanko sen, vai enkö osta ja jos kuitenkin ostan, niin minkä vanhan takin poistaisin. Melkein jo lupasin itselleni poistaa yhden Sjödenin mustan villakangastakin, mutta sitten kotona aloin taas empiä. Joka tapauksessa; ihana uusi takki, jota varmasti pidän todella paljon enemmän kuin sitä Sjödeniä!


Pitkän harkinnan tuloksena käytännönläheiset muut ostokset olivat aluspaita Prismasta, hintaan 5,90€ ja kolmen alushousun setti Cittarista 14,99€. Muuta ei mieleen tullut, enkä esim kirpputoreillakaan vilkuillut kauheasti vaatteita. Saattaa olla niin, että mulla nyt vaan on tarpeeksi vaatetta, eikä tunnu siltä, että olis pakko hankkia jotain lisää. Aika mahtavaa! Seuraava vaatteidenostoaika koittaa heinäkuussa. Katsotaan onko siihen mennessä ilmestynyt jotain uusia tarpeita. Poistoja varmaan kuitenkin teen jonkun verran kesään mennessä.


2 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Ihanan naisellinen takki 🤍 musta ja punainen on kyllä hyvä yhdistelmä.

Kivaa alkuviikkoa!

Thilda kirjoitti...

Jenni; Kiitos! ❤️
Mukavaa viikon alkua myös sinne! 😊