.

.

26.1.2023

Tästä tulee värikäs päivä!

 

Päivän värikkyys ja tapahtumarikkaus alkoi jo eilen, kun huomasin aamupäivällä, että se perhanan vesisänky vuotaa sittenkin lattialle! Onneksi vaan yhdestä kulmasta. Vati alle ja sitten tiesinkin mitä tekisimme illalla... Kaks tuntia poran avustuksella pumpattiin vesipatjaa tyhjäksi, kunnes lopulta se sitten jämähti kokonaan. Siis vesi ei vaan enää suostunu tuleen sisärakenteesta ulos. Patja ei kuitenkaan ollu vielä mikään tyhjä tai kevyt. Mutta koska mikään ei auttanu, niin vyörytettiin se patja lopuksi laidan yli rullana lattialle (koska ei jaksettu nostaa) ja työnnettiin lattiaa pitkin suoraa parvekkeelle. Onneks patjan alla ei ollu mitään kamalaa vesivahinkoa! Vain se yks kulma oli siististi alkanu eilen vuotaa.


Ja sitten tietty haalittiin jotain säälittäviä ohuita vieraspatjoja esiin ja saatiin jopa nukuttuakin yllättävän hyvin. Herätys kuudelta, kuitenkin liian lyhyitten yöunien jälkeen ja kampeutuminen kohti uutta päivää. Ja koska tänään pääosa tapahtumista sijoittuu kaupunkiin, niin tulin tänne cityn sykkeeseen heti aamusta. Tänään on verikokeet (jotka ehdottomasti haluan kaupunkilabrassa; se meidän lähin labra on kidutuspaikka!) ja sen vuoksi en saa syödä, enkä paljon juodakaan vielä muutamaan tuntiin. Huh, se ottaa kyllä koville. Kahvilassa voi onneksi tilata vain kuuman veden, eikä siitä ystävällisesti veloitettu mitään. Ostaisin nälissäni vaikka puolet tuon tiskin tuotteista ja joisin tynnyrillisen erilaisia trendikahveja, jos yhtäkkiä saisin luvan.


No, kuitenkin ennen labraa mulla on ihana vuoden ensimmäinen Spa-käynti! Hemmottelua aamutuimaan! Oon odotellu sitä kovasti ja nyt se on sitten käsillä, jeeeee! Varasin kolmen hieronnan hemmottelupaketin, jossa hierotaan pää ja kädet ja niska-hartiaseutu. Span rauhallinen tunnelma, lämpö, äänimaailma ja tuoksut, ne on iso osa sitä elämystä totta kai myös!


Verikokeitten jälkeen tapaan jälkikasvua, mennään johonkin haukkaamaan pikaisesti jotain kevyttä ja sitten suunnataan avantoon! Avannnossa käynti jäi harmillisesti koronan myötä pariksi talveksi kokonaan. Siksipä sekin on elämys, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Ilma ei tosin ole ihanteellinen; on liian lämmintä ja kosteaa ja tuulista. Parasta olis, jos olis jotain 15 astetta pakkasta, eikä tuulisi tai sataisi ollenkaan. Semmosen avantokäynnin jälkeen on aina ihanan lämmin! Avannon jälkeen alkaakin olla jo ilta ja päivä taas pulkassa ainakin kaupungin osalta. Ihania juttuja siis pääosin tulossa tänään! Mukavaa päivää itse kullekin!!


2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Maagiset värit näissä kuvissa 🤍

Thilda kirjoitti...

Jenni; Voi kiitos! 😍
Otin ne jo viime viikolla mökillä.