.

.

17.7.2024

Finskun Bypias

 

Hortoilin kesäpäivän viihteeksi eilen Finskulla (=Finlaysonin tehdasalue Tampereella), jossa on jo vuosia ollu Bypias-liike. Ensinnäkin Finskun portti on ihan siinä keskustorin jälkeisen Frenckellinaukion (vanha tehdas sekin) laidalla ja näkyy hyvin keskustorille. Finskun portista kun tepastelee vaan suoraa eteenpäin, harhailematta mihinkään muille sisäpihoille taikka sisätilojen ostoskeskittymiin, niin löytää Bypiasin varmasti. Siellä se on oikealla kädellä, vähän ennen Lidliä, johon tämä suora kuja päättyykin. Finskulla kannattaa hortoilla kyllä kaikissa mahdollisissa kujanteissa ja sisätiloissa (jopa katolle pääsee kaffeelle taikka drinksulle) sitten kyllä myös jos aikaa on. Onpa siellä ilmainen Työväenmuseokin, josta pääsee jopa vanhaa Finskun höyrykonetta ihmettelemään myös. (=höyrykonemuseo) Noh, mutta mennäänpäs nyt sinne Bypiasille, johon alun perin oltiinkin menossa!


Farkut! Ne on yksi tämän liikkeen vetonaula. Minäkin sovitin parit Boyfriend-farkut ohimennen.


Liike on hentoinen, pastellinen, herkkä, kaunis ja siellä on mukava katsella ympärilleen. Ja ainahan jotain pientä voi tarttua käpäläänkin!


Mekot! Niiden kohdalla vetäisen henkeä kuuluvasti! Olisipa minulla kartano ja vuodessa kuusi kuukautta enemmän kesää ja elinpäiviä vielä sata jäljellä, niin voisin haalia kaikki maailman ihanat mekot jemmaani!


Tästä loistavasta yrittäjätarinasta on nyt kirjakin!


Witsit, miten pidän kaikista liikkeen asetteluista! Ja noista olkihatuista!


Ja näitä itämaisia päivänvarjoja suorastaan rakastan!!


Miten presiis ne istuukaan kaiken kauniin lomaan!


Farkkujen kamuksi pari korua kiitos! Heiltä löytyy aika monta hyvän näköistä korua, joita jouduin itse vain hypistelemään - toistaiseksi!


Ja se pellava! Se on punainen lanka Bypiasilla, eikä sitä voi vastustaa…!
P.S. Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan teen esittelyt aidosti oman tykkäämisen perusteella, ilman taka-ajatuksia tai mitään sen semmoista.


4 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Lähditkö tyhjin käsin pois?

Thilda kirjoitti...

Jenni; Oli pakko! Rahatilanne… Mutta todelakin palaan (lista on jo päässä!) 😄

Arkisin | jenni kirjoitti...

Toivotaan että rahatilanne korjautuu mahd. pian ^_^

Thilda kirjoitti...

Jenni; No niinpä. Ratkon sitä harva se päivä.