.

.

28.7.2024

Laukkuja, osa 63

 

Sitten on vuorossa toiseksi viimeinen laukku! Tämä on myös toiseksi uusin hankinta (sen uusimman esittelen viimeiseksi) eli ostin tämän viime keväänä. Juuri kun olin inventoinut laukkuni ja esitellyt suuren osan, takaraivossa takoi yhä kiihtyvällä vauhdilla, että yksi on vielä pakko ostaa. Olin katsellut Koskikeskuksen laukkukaupassa tätä jo vuoden verran, eikä se jättänyt rauhaan. Kaikki minut tuntevat (ja myös blogia pitempään seuranneet) tietää, että kaikki vanhan ajan jutut sykäyttää mun sydäntä aivan erityisellä tavalla. Siksi rakastuin tähän laukkuun, jonka merkki on aunts&uncles


Jo pelkkä laukun merkki kuulostaa houkuttelevalta; tädit ja sedät! Paljon parempaa kuin joku LV, vai mitä?


Laukku on mustaa nahkaa, vaikka kuvissa auringonvalon takia laukku näyttää hieman harmaalta.


Laukun pullea muoto, hiukan Muumimammamainen, vetoaa minuun suuresti. Takapuolella on vetoketjutasku.


Sisällä laukussa on aivan hurmaava ohutraitainen kangasvuori.


Hyvin kauniit yksityiskohdat ja erilaisesta raitaisesta kankaasta taskuja.


Toisella sivulla on siis yksi kapea, mutta tilavahko syvä tasku ja toisella sivulla tilava vetoketjutasku, pieni korttitasku, sekä kynänpidikkeet, jollaisia en ole nähnyt missään laukussa aiemmin!


Laukussa on vanhanaikainen leukakukkaromainen lukitus ja sekä pieni tyypillinen käsikahva, että pitkä ja irrotettava olkahihna. Laukkuun kuuluu myös sisään ankkuroitava erillinen pussukka ja -totta kai- laukulla on kankainen suojapussi, jota ei ole kuvissa. Tämä on kuitenkin vielä niin uusi hankinta, että sopivaa käyttötilaisuutta en ole vielä bongannut. Tästä tulee hiukan mieleen se mumman vanha laukku, johon teetin uuden vuorin. (Laukku numero 15.) En lainkaan epäile, etteikö tästäkin tule rakas käyttölaukku!


2 kommenttia:

marikan polut kirjoitti...

aunts&uncles on aivan mun suosikkimerkki! (aktiivikäytössä 3 erilaista A&U-laukkua, haluaisin viel yhden...!)

Thilda kirjoitti...

Marikan polut; Oooo… mahtavaa! 😍 Se on niin hauska merkki!! 👍