.

.

24.5.2021

Lempiblogihaaste



Kiitos lempiblogihaasteesta Jasmin!
Ei olekaan koskaan tullut mieleen tehdä tästä aiheesta tekstiä, vaikka olenkin pitänyt blogia vuodesta 2010 saakka ja seurannut alusta asti monia blogeja tiiviisti. Vanha blogini on siis Kesakko.

Molemmissa blogeissani olen sijoittanut kivoja blogeja sivupalkkiin muidenkin löydettäväksi. Vain ihan pari kertaa jokin asetus saa blogikuvakkeen näkymään aivan valtavan suurena sivustollani ja siksi en ole suureksi harmikseni voinut hyvää blogia tallentaa "vierailen"-otsikon alle.

Myöskin on käynyt niin, että monia hyviä blogeja on aikojen saatossa lopetettu, mutta onneksi hyviä uusia on kuitenkin tullut tilalle. Pidän eniten perinteisestä bloginäkymästä, jossa ei tarvitse arvuutella mitä kuvaketta pitää klikata, nähdäkseen uusimman tekstin.





Tässä nyt sitten lempiblogini linkkeinä. 
Minuun vetoaa näissä blogeissa erityisesti persoonallinen ote, visuaalisuus, mukava kerronta, kauniit valokuvat, inspiraatiot. Vierastan blogeja, joissa on kilometrin pituiset tekstit, mutta ei kuvia lainkaan. Joskus myös siivoan "vierailen"-listaani sivupalkissa, koska en halua raahata kaikkia lopetettuja blogeja mukana. Muutama sellainen poikkeus on, joista en ole vain malttanut vielä luopua. Ja joskus joku blogi vain tuntuu muuttuneen liikaa - tai sitten minä olen muuttunut eri suuntaan. 

Järjestys on sattumanvarainen. Tässä järjestyksessä blogit ovat sivupalkissani alhaalta ylös katsottuna juuri tällä hetkellä. Rajanveto oli haastavaa ja vaikeaa. Jo lähtökohtaisesti sivupalkissani on vain kiinnostavia blogeja. Mutta niistä vielä pitäisi kerätä ne ihastuttavimmat listaksi? Useilla mittareilla (visuaalisuus, teksti, helppolukuisuus, inspiroivuus) nämä nousivat suosikeiksini juuri nyt:



 

4 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Oi että, tällaista minäkin joskus ehdin. Nyt on niin lukeminen rästissä kiitos liian ison puutarhan, talon ja uusien perhetapahtumien, joita en vielä paljasta.

Heti kilahti Autuas olo ja Lumiomena. Suosikkejani on useita, mutta esim. luen mieluusti Tuijatan blogia ja Kirsi Hietasta etc. Kohta pitänee löytää aikaa alkaa kierrellä, sillä seuraan muitakin kuin kirjablogeja.

♥♥

Thilda kirjoitti...

Leena; Vuorokaudessa pitäisi olla enemmän tunteja lukemiselle! Blogimaailma on kyllä sellainen jossa viihdyn hyvin. :) Vaikea vaan rajata isosta määrästä nämä kärkipään blogit. Aloin heti empiä, että olisihan tuokin sinne kuulunut... jne

Sylvia kirjoitti...

Thanks so much for mentioning my blog as one of your favorites !
Sylvia

Thilda kirjoitti...

Sylvia; :) I LOVE your photos!!! <3