.

.

16.5.2021

Viikonlopun aikana puutarha on muuttunut kukkamereksi!

 

Aavistelinkin perjantaina, että ihan lähipäivinä kaikki muuttuu, mutta olin silti positiivisesti yllättynyt siitä ihanasta tulppaanien merestä, joka oli vastassa, kun tulimme tänään kotiin. Rakastan erikoisen värisiä ja muotoisia kukkia, siksi tulppaanitkin meillä on pääasiassa kaikenlaisia erikoisuuksia; riemunkirjavia ja rimpsuisia.










Kuvien vehreys ja värikkyys on menneiltä vuosilta; vielä en ole ehtinyt kuvata puutarhan tämän hetken loistoa. Kotimatkalla oli pakko kaartaa taimiston kautta. Oli mukava tunne katsoa tyhjiä kohtia taimipöydillä ja todeta, että onneksi ostin tuon jo viime kesänä! Sehän on minulle ihan uusi tunne, kun taimistoihin innostuin menemään vasta viime keväänä. Se ei johtunut koronasta, vaan erinäisten asioiden summana olimme paljon enemmän kotona kuin yleensä ja totesin, että miksi ei? Voisinhan minäkin kokeilla ostaa puutarhaan kaikenlaista ihan oikeasta taimistosta!

Tänään mukaan tarttui kolme valkoista Jouluruusua, Kaunokainen, Neidonkurjenpolvi, Laventeli, Kynteli, Iisoppi, Maissi, Curry-yrtti ja Paprika.

 

Ei kommentteja: