.

.

10.3.2022

Onko teillä solakka vartalo?




Tuo mainos ”solakan vartalon mitat” huvittaa suuresti. Edes minun käsivarteni ei ole varmaan ikinä ollut solakka… kaikkea sitä on apteekissa myytykin!







 

2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Luin mainoksen väärin muodossa "Ryhtymällä noudattamaan rasittavaa ruokajärjestystä..." :D ja ajattelin, että kuinkahan moni innostuu.

Mutta kiitos kovasti tästä, koska nyt voin joiltakin osin tuntea sopivani ihannemuottiin, kun muutama mitta on liki identtinen (ihan pakko oli käydä hakemassa mittanauha, koska vain vyötärönympärys on muistissa).
Käsivarsi menee kyllä aikalailla metsään. Onneksi. Siis jos tarkoitus on mitata hauiksen kohdalta (vai onko se kenties olkavarsi?).

Nämä vanhat mainokset on kerrassaan mainioita, kiitos piristyksestä.
Ja on jäänyt kertomatta, että se rouhea Roast oli oikein mukava, rento ravintola. Ei hieno, eikä huono, vaan sellainen leppoisa. Ja kaikki annokset, joita syötiin (mulla oli lohta, miehellä joku burgeri, kaverilla karamellisoitua kanaa ja miehellään ribsejä, joita koitti jakaa muillekin, koska annaos oli valtava) oli tosi hyviä ja täyttäviä. Sen verran vinkkaisin, että tikkuperunoita en tilaisi uudelleen. Oli iso kulhollinen ihan tavallisia ranskalaisia, joista olisi hyvin riittänyt kaikille neljälle, mutta jäivät enimmäkseen syömättä.

Hyvää viikonloppua Thilda!

Thilda kirjoitti...

Annukka; Ihanaa, piristit kommentilla! 😃 Mä luin sen mainoksen aluksi ihan samoin! Olen vähän lamassa-jamassa, en jaksa kauheasti edes kirjoittaa blogiin nyt. Kuvilla mennään ja hiljaisilla päivillä.

Kiitos Roastin arvostelusta! Meidän piti mennä jo viime viikolla syömään, mutta sitten osui samalle päivälle muuta ja se siirtyi tälle viikolle. Sitten tuli korona vastaan ja nyt taas oli pakko siirtää. En tiedä koska pääsen edes aloittamaan ravintolakierroksen! Äh. Mutta nytpä tiedän mitä Roastissa kannattaa ja ei kannata tilata. 😉