.

.

14.7.2023

Hitusen parempia uutisia



Ensinnäkin eilen illalla napsimani melatoniini (1mg) auttoi ja nukahdin reilussa puolessa tunnissa! Heräsin yöllä pari kertaa, mutta jatkoin unia levollisena ja aamulla olin kuin toinen ihminen. Mahtavaa!

Aamupäivällä menin TK:een psykiatrisen hoitajan juttusille. Tai no, niin… minä puhuin ja hän lähinnä kuunteli. Niin kai se menee? Ei ole aiempaa kokemusta. Mutta sain kyllä kehuja asenteestani, (musta huumori, realismi ja varautuminen neljään vaihtoehtoon, johon ei kaikki pysty) ja sovimme, että jos on tarvetta, niin soitan hänelle suoraan numeroon tuonnempana.


Sitten asetuin puutarhaan odottelemaan soittoa TAYSista. Kellon lähennellessä kolmea aloin jo hermostua;  soittoaika sinnepäin on vain kolmeen saakka. Mitä jos ne eivät soitakaan? Soitin sinne siis itse vähän vaille kolme. (Ilmeisesti he olivat unohtaneet, että eilen sovittiin, että he soittavat minulle joka tapauksessa.) No, sen verran nyt sitten tiedän, että radiologin mielipide on, että ihan kauhean vaikea tämä tilanne ei ole. Joka tarkoittaa sitä, että leikkaus voidaan suorittaa pikapuoliin. Ihan mahtavaa! Tiedän, että siitä tulee rankkaa ja se vie voimat aivan tyystin. En jaksa ekoina päivinä varmaan juuri muuta kuin nukkua ja toipua. Nippa nappa tavata oman perheeni. Mutta sitten kun jaksan, kerron missä mennään. Kiitos kaikille ihanista tsemppauksista niin täällä blogissa, kuin yksityisestikin!

 

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Thilda tästä tilannepäivityksestä, oli helpottavaa kuulla, että ei tarvi turvautua saksalaiseen ja että asiat etenee parasta mahdollista vauhtia 🙏.
Ja että sait nukuttua paremmin 🙏.

Ja jep, kaikki ei todellakaan pysty samanlaiseen asenteeseen (minä itse mukaanlukien).

Kuulostaa siltä, että hyppäät luottavaisin mielin hoitojunan kyytiin ja paluumatkalle lähtee Thilda entistä ehompana 😘

T. Annukka

Thilda kirjoitti...

Annukka; 😄 kiitti, joo kyllä nyt on helpottuneempi mieli ja luotan täysin lääkäreihin. Nyt on vaan ajan tappamista sitten edessä.

Mannaryyni kirjoitti...

Ahmin henkeäni pidätellen viimeiset kuulumiset. Okei, nyt voin huokaista hieman, etten pyörry näille sijoilleni. Ihanaa, että asioilla on jo valoisampi kulma. Parempia unia ja kaikkea hyvää sinne!

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Ihanaa miten olet hengessä mukana! 🥰
Joo, nyt olen itsekin rauhallisempi. Kyllä tämä tästä.

Birgitta kirjoitti...

Hyvä että olet saanut nukuttua ja hyvä, että soitit itse TAYSiin, kun eivät muistaneet soittaa sinulle. Hienoa, että leikkaus suoritetaan pikapuolin.

Thilda kirjoitti...

Birgitta; Tämä nukkuminen on kyllä kullanarvoinen asia! 😊
Nyt on muutenkin paljon rauhallisempi olo, kuin esim viikko sitten. 😃

Arkisin | jenni kirjoitti...

Noin se juuri menee psykiatrisen sh:n kanssa keskustellessa, siinä toiselle asioita kertoessaan saattaa oivaltaa itsekin jotain tai no ainakin sen, että mikä on tilanne ja miten siitä edetään.

Ihana kuulla että olet saanut nukuttua, se poistiivisesti jaksamiseen 💖

Arkisin | jenni kirjoitti...

positiivisesti siis, en osaa enää kirjoittaa

Thilda kirjoitti...

Jenni; Näinhän se sitten varmasti menee. Mulla ei oikein ollu mitään ennakkokäsitystä aiheesta. No ei se pettymys ollut, mutta jollekin voi olla, jos odottaa jotain ihmeitä.

Olenkin nyt vankka melatoniinin puolestapuhuja, kun se on selkeesti auttanut mua jo kolmena yönä. En heräile yöllä niin helposti myöskään. Tosi hyvä juttu! 💪