.

.

8.3.2024

Minkälaista kodeissa oikeesti on

 

Koska somessa sisustajat harvoin näyttää sitä, miltä kodeissa oikeesti näyttää, niin päätinpä pistää muutaman inhorealistisen kuvan meiltä just nyt. Toki tuo kaikki käsiin räjähtänyt roina johtuu pääosin siitä vesivahingosta ja sen asian ratkomisesta, mutta on meillä muutenkin pinoja ja röykkiöitä, joita ei hienoissa kodeissa sallita. Olkaatte hyvät ja nauttikaa! (Huh)





P.S. Mua kiinnostaa eniten toisten kuvissa ja päivityksissä se realismi, jota kaikilla on. Ei niinkään kiillotetut kiiltokuvat, joissa ei koskaan näy loisia tai saastaa tai ruttoon kuolleita sukulaisia. Realismia, kaipaan realismia!


14 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Sait pisteet rehellisistä kuvistasi,moni ei lähettäisi.
Itse bongasin heti alkuun,että teillä on hienot lattiat,sulla on samanlainen mekko ku mulla ja yöpöydälläsi olevat kirjat herättivät kiinnostuksen. Näitä minä katsoin.

Thilda kirjoitti...

Anni; Miten lämmin kommentti! Kiitos! 🥰

Anonyymi kirjoitti...

Ensin tuli mieleen, että aika runsasta on. Mutta sitten huomasin hienon lattian, taidetta seinillä ja ne kirjat pöydällä. Minuakin kiinnostaisi, mitä siinä lukukasassa oikein on.
Terv. Matilda

Thilda kirjoitti...

Matilda; On, runsasta on! 😂 Täytyypä avata lukukasaa vähän jossain vaiheessa. 😊

Anonyymi kirjoitti...

Kodikasta, värikästä ja viihtyisää! On ihanaa kun näkee jonkun muunkin kotona taidetta seinillä ja kirjoja. Ne ja viherkasvit luovat tunnelmaa. Bongasin myös ihanan Billnäs-lipaston. -Selja

Thilda kirjoitti...

Selja; Kiitos kommentista! 😊 No värikästä kyllä! Ja viherkasveja myös! Taidetta on niin paljon, että enää ei mahdu paljon mitään. 😂 Kirjoja on hiukan ehkä liikaa hyllytilaan nähden, mutta voiko kirjoja koskaan olla liikaa? 🤓 Billnäsiäkin löytyy koska pidän juuri sen tyylistä ja tunnelmasta! 😃 Kodikkuus kuoriutuu joskus esiin, kunhan remppa on ohi ja saadaan kaikki taas paikoilleen!

marikan polut kirjoitti...

Henk.koht yritän pitää kuolleet sukulaiset takahuoneen kätköissä, en oikein ihan jokapäiväisenä seurana jaksa 😀😀😀🤪

Thilda kirjoitti...

Marikan polut; Se on oikein! 😂💪

sini kirjoitti...

Ensimmäisen kuvan radio, puhelin, patsaat...mun mieleen! En katso enää Suomen kauneinta kotia_mökkiä, saan itseni sellaiseen ärsytystilaan että olen katsonut parhaaksi lopettaa katselun. Ja mikäkö niissä ärrrrrsyttää? Just se!
Teillä on ihan kodin näköinen koti!

Thilda kirjoitti...

Sini; Kiitos! 🥰 No minäkin katon niitä aika nuivana aika ajoin. Kodit tai mökit on kuin huonekaluliikkeen esimerkkitilasta. Kuin elottomia lavasteita! Mutta välillä niissä on tietysti ihania poikkeuksiakin.

Arkisin | jenni kirjoitti...

Näkisitpä mikä läävä tämä koti välillä on, varsinkin silloin kun käyn tavaroita läpi. Ja useammin voisi myös pyyhkiä pölyjä ja imuroida.

Liiallinen täydellisyys blogeissa ja vlogeissa on alkanut ärsyttämään mutta onneksi voi itse päättää mitä katsoo. Varsinkin kaikki järjestely/siivousvlogit on kivoja.

Teillä on kodikkaan näköistä!💖

Anonyymi kirjoitti...

Oma realismini on sitä, että koska olen muuttanut viime vuosina niin monta kertaa ja samalla aina karsinut omaisuuttani, ei kotona ole mitään ylimääräistä :) Inhoan imuroimista, joten villakoiria juoksee nurkissa ärsyttävän usein....mutta muuten olen sellainen, etten siedä epäjärjestystä tai tavaroita nurkissa, jostain syystä se on meikäläiselle ahdustusta aiheuttava asia. Mutta joo, EHKÄ tänään jaksan imuroida pitkästä aikaa :)) Ihanaa viikonkoppua!

Thilda kirjoitti...

Jenni; Semmoista se aina on! Meillä ei oo imuroitu kaikkialta alkukesän jälkeen… 😬
Kiitos!! 🥰🥰

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; Jep, jos muuttaa usein, niin lähtee järki liian tavaran kanssa!! Minäkin inhoan imuroimista aivan tajuttomasti. 🫣
Jos kaikki olis jees (ei vesivahinkoa, ei sairautta) niin mullakin olis aika siistiä. Mutta ei toki elotonta… 😉🫢
Kiitos, samoin!! 🥰