.

.

26.3.2024

En jaksaisi syöpäuutisia yhtään


Tuntuu, että joka puolelta tulee vaan syöpäuutisia! Prinsessa Catherinella nyt viimeiseksi. Miksi?! Ihan hirveetä. Mutta hänen sanat kaikille syöpädiagnoosin saaneille oli kyllä hyvin kauniit. Hän sanoi, että älkää koskaan luopuko toivosta! Teki mieli lumpsahtaa tv-ruudun toiselle puolelle halaamaan häntä lämpimästi. 


Mulla on tänään kontrollikäynti syöpälääkärille. Pelottavaa. Tein listan oireista, joita on 15 kappaletta, lähes jokaista päivittäin. Suurin osa on varmasti Letrozolista aiheutuvia, mutta osa voi olla muutenkin. Joitain oireita vähä pelkään, että mistä ne voi johtua. Koetan saada lääkäriltä lähetteen verikokeisiin ja olis myös kiva, jos löytyis joku hyvä vaihtoehto Letrozolille. Jos nämä oireet vaan pysyy, en voi palata töihin! Haluaisin palata terveeksi, mutta nyt en ole lähelläkään. Karmii kuulla syöpäuutisia tuttavapiiristä ja uutisista. Ihan saatanan paska sairaus!

 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun osaisin sanoa jotain kannustavaa ja rohkaisevaa ilman että se kuulostaa falskilta ja katteettomalta. Askel kerrallaan eteenpäin!

t. Anonyymi Emäntä

Thilda kirjoitti...

Anonyymi Emäntä; ❤️ Kiitos!

Anni kirjoitti...

Mietin samaa kuin "Anonyymi Emäntä" edellä. Sopivia sanoja,rohkaisevia,auttavia.
Kaikkea hyvää päivääsi.

Thilda kirjoitti...

Anni; Lämmittävää! Kiitos ❤️