.

.

11.3.2024

Vihdoin VIHDOIN remppa pyörähtää käyntiin!

 

Kyllä täällä ollaankin hiki hatussa tyhjäilty kahta täpötäyttä huonetta! Ja kun ne esineet ja huonekalut sullotaan muihin täysiin huoneisiin, niin mehän eletään täällä kuin oravat jossain pähkinävarastossa koko kevät! Täytyy vetää posket sisään ku hilautuu sohvalta jääkaapille! Muita reittejä en tarvitakaan välttämättä.


Ihan ei vielä typötyhjäksi saatu huoneita. Mutta jos me ilmoitetaan remppafirmalle, että aikaisintaan viikolla 11 vois alotella, niin eiks se tarkota, että tän viikon aikana? Ja että sovitaan lähemmin. No, remppamies ilmotti perjantaina klo 15.30 tulevansa nyt maanantaina klo 8 +-30min. Jahas. Töpinää töppösiin! Vaan tässä sitä nyt odotellaan (kello 9.30)…


No, ainakin hän voi alottaa irtokaappien purkamisella. Ja toki itekin ollaan kiinnostuneita, että mitä ja missä järjestyksessä täällä aiotaan tehdä. Ja millä aikataululla.


Tässä hysteerisesti tavaroita kanniskellessa tulee väistämättä mieleen, että olispa kiva muuttaa! No ei. Se olis ihan ultimaattista shokkia kyllä. Mutta kesää odotan, jollon remppa kai on valmis. Ehkä juhannukseksi?


2 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Toivotaan että on riuska remppaäijä tekemässä niin tulee valmistakin joskus ^_^

Thilda kirjoitti...

Jenni; No näin! Kesäksi kenties… (sit on yhtä aikaa kaikki; puutarha, huoneiden palautus entiselleen ja tavaroiden inventointi…) 😜