.

.

10.3.2024

Laukkuja, osa 44

 

Näköjään (ja kieltämättä) tykkään mustista nahkakäsilaukuista! Tämäkin laukku on tyylikäs, mukavan tuntuinen (pehmeää nahkaa), sopivan kokoinen ja sopii moneen menoon.


Aivan varmaksi en osaa mennä sanomaan, että olenko tätä käyttänyt ja jos, niin miten monta kertaa. Muistini on himmeä tästä kohdasta.


Sisältä lakku on siistikuntoinen (ei merkityksessä ’magee’ vaan merkityksessä ’puhdas, siivo’.) Aika yleinen sisäjakokin siinä on; yksi vetoketjutasku, jonka takana avotasku ja vastapuolella toinen avotasku. Tämä menee jatkoon!

 

4 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Tässä laukussa on sellaista muumimammahenkeä 🩷

Thilda kirjoitti...

Jenni; No niinpäs muuten onkin! 😍

Anni kirjoitti...

Kirjoitustesi innoittamana lainasin kirjan Thiessin perheestä "Rakkaudella sisaresi"Siinä vasta hokasin että perheen poikahan oli jossain vaiheessa töissä Kölnin 4711 hajuvesitehtaassa. Kuvittelisin että naisväellä riitti pirskoteltavaa,se pitsiliina harteilla.

Thilda kirjoitti...

Anni; Wau, hienoo! Ai niin, totta vieköön, niinhän hän olikin! Ilmankos tuo 4711 tuntuu niin hyvältä - ylhäisön juttu! 😄
Varmasti he jotenkin tilasivat galloneittain kölninvettä suoraa tehtaalta! Etenkin kun peseytivät pumpuliin kastetulla kälninvedellä sitten vanhana! 👑