.

.

12.1.2023

Lihapata takasta ja kylilleTänään on pieni kaupunkipäivä. Taikka meen ”kylille” niinku meilläpäin tavataan sanoa. Aion notkua kahviloissa, syödä vähän sushia ja kierrellä kirppiksillä. Joskus näet murtaudun introverttiudestani ja sujahdan ihmisten ilmoille. Se tuntuu vähän hassulta, koska jotenkin olen käpertynyt enimmäkseen kotiin.


Kävin muuten juuri ottamassa takasta lihapadan pois. Se hautui yön yli ja on kypsää kuin mikä! Tein padan ihan oman mieleni mukaan ja heittelin sinne keittolihoja, perunaa, porkkanaa, paprikaa, sipulia, valkosipulia, pikkutomaatteja ja kotipihan pakastettuja yrttejä. Vähän lihalientä ja fondia sekaan ja se on siinä! Säästää sähköä ja saa aika huolettomasti parin päivän ruoan.


3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Kylille meneminen pitää ihmisen järjissään, jos ei nyt ihan joka päivä siellä juokse :D välillä menee montakin päivää etten käy lähikauppaa pidemmällä. Oma seura on parasta ja kun on sopivasti hullu niin ei käy aika pitkäksi, voi inspiroitua omasta itsestään :D (viittaan tässä vain itseeni)

Jenni kirjoitti...

Tulin kommentoimaan että seuraan edelleen blogiasi (vaihdoin julkisesta seuraajasta nimettömäksi kaikkien seuraamieni blogien kohdalla) 💕 älä siis ihmettele kun on yksi tippunut lukijapaneelista pois.

Thilda kirjoitti...

Jenni; Voi olla! 😄 Mulla tosin voi mennä viikkoja, etten käy lähikauppaa pidemmällä. Oma seura jne 😂
Ahaa, okei. Kiva kun kerroit! 😊 En ymmärrä noista systeemeistä juuri mitään.