.

.

29.10.2023

Laukkuja, osa 26

 

Pieni metallilankainen käsilaukku tänään. Päällyskangas on karkeaa, koska siinä tosiaan on metallilankakudosta ja metalliketju sopii lookiin erinomaisesti. En ole ihan varma onko tämän joku kätevä tekijä tehnyt ihan itse joskus, mutta se voi olla mahdollistakin. Mulla laukku on ollu 1990-luvulta saakka, seinällä roikkuen ja joskus jossain juhlissa mukana ollen.


Laukun leukakiinnike ei oikein pysy kunnolla kiinni, eikä näitä metalliosia uskalla juuri väännelläkään. Mutta kyllä se sen verran toimii, että sitä uskaltaa käyttää. 


Sisällä laukussa on lohenpunainen hyvin kaunis vuorikangas ja yksi rypytetty sivutasku. Laukun sisällä on aina (minun aikanani) ollut pieni nepparikiinnitteinen kirjekuoripussukka, ties mille alun perin? Käyntikortille? Ja sitten myös matkamuistopeili, jonka taustakankaaseen on painettu kultainen poro ja teksti ”Oulu”. Alkuperäisiä nämä laukun lisäaarteet tuskin ovat, ellei sitten eri kankaasta tehty pussukka, koska väri natsaa kuitenkin niin hyvin. Suloinen laukku saa jatkaa oloaan kokoelmassani edelleenkin.


6 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Aivan ihana tuo vuorikangas <3

Thilda kirjoitti...

Jenni; Niin on!! 😍

marikan polut kirjoitti...

Sulonen, erityisesti sisäpuoli!

Thilda kirjoitti...

Marikan polut; Niin on! 😍

Mannaryyni kirjoitti...

Ihan mielettömän kaunis sisusta laukulla. Tuota katselee ihan ilokseen 😍

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; No on! Siihen ehkä ihastuinkin aikoinaan. 😊