.

.

14.10.2023

Tuoksukynttilät


 Syksyn kynttilätilauksen aika on käsillä! Tilasin Notinolta läjäpäin kynttilöitä. Nuo tuikun näköiset on ainakin viisi kertaa niin isoja kuin tavallinen tuikku, eli palavat mukavan pitkään. Tuoksuina joulua ja muita houkuttelevia tuoksuja, (esim Lava cake, Coconut & marshmallow, Coffee shop) jotka voi olla hyviä läpi vuodenkin.


Viime vuonna tilasin eniten votiivikynttilöitä, joissa on se ongelma, että ne kestää niin monta päivää, että esim joulukynttilöitä sitten vahingossa poltetaan vielä vappunakin. Isoista kynttilöistäkin pääosin päätin luopua, vaikka ”Marshmallow Irish Cream” ja ”Champagne Cheers” saikin ylipuhuttua mut.” Mulled Wine” tietysti liittyy joulunaikaan. Tämmösellä tilauksella saikin sitten jo valita yhden ilmaiskynttilän, joka on tuo isoin ”Tibet Dream”. Jos olisin kivijalkakaupassa nuuhkutellut, en olisi valinnut sitä, joten tämmösten isojen kanssa on aina just tää ongelma, että onko ne oikeesti hyviä. Jos ei ole, niin joudut sitte loppu elämäs pää pyörryksissä polttaan sitä vähemmän hyvää.

Mullahan on tällä hetkellä sytojen takia hajuaisti vähän pois sijoiltaan. Haistan sellasia hajuja, joita muut ei haista ja koen ne hyvin epämiellyttävinä. Tämä kuulemma saattaa jäädä vuosiksi päälle. Toivon vaan ettei tää häiritse esim parfyymiharrastusta! Menis kolme kiloa pulloja poistoon, jos ne olis yhtäkkiä yök. Kääk!


3 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Kyselin sulta sukututkimuksesta! En löytänyt sun spostiosoitetta joten jos laitat mulle viestiä osoitteeseen: arkisin365@gmail.com

Aihe on jotenkin niin laaja etten tiedä mistä aloittaa! Kiitos jo etukäteen :)

Thilda kirjoitti...

Jenni; Jees, minäpä laitan sulle meiliä lähipäivinä. 😊

Arkisin | jenni kirjoitti...

Ei mitään kiirettä! Ja kiitos kun autat 💕