.

.

23.10.2023

Viikonloppurutistus

 

Huojuvilla voimilla aikamoinen rutistus saatiin tehtyä viikonlopun aikana! Molemmilla selkä vähän ärtyi moisesta, mutta ei mitenkään vakavasti. Ongelma ei niinkään ole se, että mihin tavarat, vaikka kekseliäisyyttä se kysyykin, vaan se, että miten jaksetaan tää kaikki. Nokkakärryillä tietysti painavimmat, mutta on siinä silti rehaamista.


Mutta älköön kukaan luulko, että huone on vielä tyhjä! Kuvassa näkymätön toinen puoli on lähtötilanteessa, eikä mikään minimalistin asetelma. Tällä hetkellä inhoan niin paljon röykkiöitä, että pimahdan jos tähän ei saada rempan jälkeen tolkkua!


Poistan siis päästävedettävän yli sata vuotiaan sängyn, sekä tuolla kuvassa näkyvät päällekkäin pinotut vintage-kirjoituspöydän laatikostot. Vein eilen paperinkeräykseen varmaan puolen metrin pinon sisustuslehtiä ja voi että se kevensi olotilaa! Jätin ne mahdollisimman näkyville pinon päälle, jotta joku voi dyykata, jos haluaa. Lisää aion poistaa lehtiä, kunhan ehdin lajitella niitä. Miksi ihminen on tämmönen epälooginen sekopää? Ensin haalitaan ja sitten poistetaan. Voi jösses!


4 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Lehdet on pahoja. Liian arvokkaita tuoreeltaan poisheitettäväksi, mutta siinä vaiheessa kun alkaa olla muutama kokonainen vuosikerta kotona riesana, ei enää oikein ole vaihtoehtoja, kun ei niitä kehtaa enää mihinkään viedä luettavaksikaan. Huoh. Mulle tulee tälläkin hetkellä varmaan kaikki mahdolliset lehdet, joissa mainitaan sana koti muodossa tai toisessa. Ja pari terveysaiheista lisäksi. Pitänee taas ottaa asiakseen perua kaikki tilaukset (kun ensin selvitän mitä olen mistäkin ja milläkin ehdoilla tilannut) ja pitää taukoa.

Tsemppiä edelleen hurjaan hommaan siellä, toivon ettette ihan riko itseänne <3

Thilda kirjoitti...

Annukka; Ne on! Mulle ei oo koskaan tullu kauheesti lehtiä, mut jos huomioi sukututkimuslehdet (3), ammattilehdet (3), sisustuslehdet (1) ja harrastuslehdet (1), niin onhan siinäkin ollut jo enimmillään 8! 😬 Nykyään tulee kai 2 sukututkimuslehteä harvakseltaan. Mutta näiden lisäksi oon välillä innokkaasti ostellu lehtiä ja niistä on tulleet ne pahimmat pinot.
Sulle tulee kyllä kans ihan hyvä määrä lehtiä! 😄 Johonkin hammaslääkärin aulaan ja muuhun vastaavaan niitä voi tietty ujuttaa. Ja kirjaston ota tästä-hyllyyn. Mutta vähin eri toki. Ei vosikertaa kerrallaan 😂

Kiitos sinä ihana! 🥰
Tuossa tyhjäysprojektissa oon yllättäen saanu voimia ja energiaa lisää! Mun osalta se on tosi hyvässä mallissa. 😊

Mannaryyni kirjoitti...

Tässä entinen lehtien hastraaja, hyvää iltaa. Olen muuttanut elämässäni sen verran paljon, että lehtien määrä on karsiutunut kivasti. Nykyään en oikein enää lehtiä ostakaan. Eihän sitä tiedä, milloin saa taas muuttoideoita päähänsä...

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Muutto on kyllä kans hyvä tsemppaaja siinä, että pitää tavarat vähissä. Me ollaan juututtu tänne, joten pitää keksiä muita syitä. 😄😄