.

.

29.1.2024

Body Shopin kalenterilöydöt


Body Shopin kalenterilöydöt on aika hyvät! Tosin tuo hiusklipsi ei nyt oikein päädy mulla käyttöön (kun hiukset on alle 1cm pituiset), mutta muuten kosmetiikkaa on tarpeeksi ja kaikenlaiset immortelle-höpsötykset puuttuu. (Joita oli siis L’Occitanen kalenterissa. Ja ihan vahingossa satuin kattomaan valoa vasten niitä pieniä tuubeja, todeten, että voidetta niissä oli noin kolmannes tuubin tilavuudesta!) Ja tilavuushuijauksia näissä Body Shopin tuotteissa ei näytä olevan. Näiden kahden kalenterin hintaero oli vain 10€, BS:n ollessa kalliimpi. Mutta painoa vastaavasti näillä tuotteilla on selkeesti enemmän.


Sisältönä tässä kalenterissa on seuraavaa; 1 hiusklipsi, 1 pesukangas, 1 kasvonaamio, 2 palasaippuaa, 2 vartalovoidetta, 1 vartalonkuorinta-aine, 1 ihonpuhdistusvesi, 1 kasvojenpuhdistusaine, 1 kosteuttava naamio, 1 huulivoide, 6 suihkusaippuaa, 1 shampoo, 1 hoitoaine, 4 käsivoidetta.


Ja koska nämä tuotteet olivat pienissä numeroiduissa pahvipakkauksissa, voi tätä kalenteria helposti käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Olenkin ryhtynyt jo varautumaan ensi jouluun ostamalla kalenteriin jo pari uutta löytöä. Parempi aloittaa hyvissä ajoin, jotta ehtii unohtaa mitä on ostanut! Mutta kyllä tämä kalenteri on sellainen, jonka voisi ostaakin uudelleen. Suosittelut!


2 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Bodyshopin kalenteri vaikuttaa kivalta, sen voisi ostaa ensi jouluksi :) (Jenniiii, mitenkäs se tavaroiden vähentäminen?)

Thilda kirjoitti...

Jenni; Ei tätä lasketa, koska nää on Kulutustavaroita! 😃👍