.

.

21.1.2024

Laukkuja, osa 37

 

Tämä musta laukku on yksi lempilaukuistani! Se on oikeaa nahkaa ja etenkin sen nahasta punottu remmi on ihana. Remmi vähän natisee käsiteltäessä ja tuntuu mukavan pehmeältä.


Lukkomekanismi laukussa on aika simppelin koruton, mutta silti ihan tyylikäs nuppeineen.


Laukun sisältä voi laskea kaiken kaikkiaan kuusi eri osiota, jotka ovat melko pieniä tai vieläkin pienempiä. Laukun musta vuorikangas on vähän kulunut käytössä, mutta ei pahasti.


Hauskana yksityiskohtana laukun sisällä olevassa kukkaromaisessa taskussa on kaksi osiota, joista toinen on maalattu kermanväriseksi. Että kolikot erottuvat paremmin?


Kaiken kaikkiaan laukku on aika pieni ja sen lokerot tekevät siitä vielä ahtaamman. Melko hankala arkilaukku siis, ellei sitten lähde kylille huitelemaan pelkkä lompakko ja puhelin mukanaan, aikomatta ostaa mitään. Ei tähän ainakaan jauhelihapakettia mahdu, kuten ammoin yhteen laukkuuni…


Sanoisin, että tämä on paras kyläilylaukkuna, sillä juhliin tämä on ehkä kuitenkin liian koruton. Tästä laukusta en missään nimessä luovu ja otan tämän ahkerampaan käyttöön lähiaikoina.


4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Miten sulla voikaan olla noin monia ihania vanhoja laukkuja. Aina ajattelen,voi tuon minä haluaisin. Sitten tulee toinen,ei kun tämän minä haluaisin. Mutta todellisuudessa mitkään mun tavarani eivät mahtuisi noihin. Se olisi vain kyläilylaukku,tyyliin puhelin ja huulipuna. Mutta tyylikäs sellainen,oikea katseenvangitsija.

Thilda kirjoitti...

Anni; 😄 Koska mä oon haalinu kaiken vuosien varrella… ja nyt ahdistaa!
Me voidaan tehdä käsilaukkukauppaa, jos haluat. Pistän poistoon kuitenkin jotain vielä (kunhan pääsen penkomaan niitä kunnolla rempan jälkeen). Pistä mulle meiliä, jos haluat, niin saadaan yhteystiedot vaihdettua. anniellens@hotmail.com

Anni kirjoitti...

Kiitos tarjouksesta.
Järki-minäni sanoo kyllä etten tarvi enää yhtään laukkuja. Vaikka onhan ne kyllä ihania.

Thilda kirjoitti...

Anni; Järki on kyllä hyvä kaveri monessa tilanteessa! 😄