.

.

16.1.2024

L’Occitanen kalenterilöydöt

 

Tässä näette nyt kaikki L’Occitanen tuotteet, jotka löytyivät joulukalenterin kätköistä. Hyvää on se, että vain yksi tuote on jotain muuta kuin kosmetiikkaa, koska kosmetiikkaahan tällasesta kalenterista just haluaa löytää! Se yks on kynsiviila, josta nyt en kyl maksais mitään, eli hiukan sellanen täytejuttu tässä kalenterissa. Mutta muuten oon aika tyytyväinen muihin tuotteisiin.


”Aika tyytyväinen” koska seassa on yks tuotesarja, jota en yleensä lainkaan käytä, nimittäin nämä kasvojen ”immortelle”-systeemit! Että kuolematon nassu niillä sitte vissiin. No, onneks noi (4 kpl) tuubit on niin pieniä, että pari saatan tursottaa naamaani, mutta pari ehkä annan eteenpäin.


Sitten sieltä löytyi neljä erilaista voidepurtiloa, neljä käsivoidetta, neljä suihkugeeliä, shampoo ja hoitoaine, kolme palasaippuaa, yksi palashampoo ja vielä yksi kylpypommi. Siinäpä ne. En ole vielä testaillut näitä tuotteita, niin että mahdoton sanoa itse sisällöstä juuta tai jaata. Tuo kalenteripohja saattaisi toimia vielä uudelleentäytettävänä kalenterina, mutta koska se ei ole mielestäni kovin hieno, niin laitan mokoman kiertoon. Vertailun vuoksi sanottakoon, että Body Shopin kalenterilöydöt painoivat huomattavasti enemmän, kuin nämä, joten arvostan sitä määrää jo lähtökohtaisesti paljon enemmän. Tämä taisi nyt olla viimeinen tämän tuotemerkin joulukalenteri, jota lähden tilaamaan.


Ei kommentteja: