.

.

17.1.2023

Kirppislöydöt kaupungista


Kirppiksiä tykkään kierrellä, vaikka ostomaniaa en enää tunnekaan. Tällä kerralla mukaan tarttui kolme vanhaa nenäliinaa, huopahelmet ja vintagesilmälasikotelo.

 

8 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Kirppiksillä ja kikeissä kiertely on parasta 🖤 Ihana tuo silmälasikotelo ja Haista kukkanen-liina :D Olisi ihanaa olla jonkun ihmisen personal shopper, ai että!

Vaikka itse pyrin turhasta tavarasta eroon, niin kirppiksiltä tekee parhaat vaatelöydöt materiaalien puolesta (villa, silkki,jne). Ja luonto kiittää!

Birgitta kirjoitti...

Voi miten kauniit löydöt. Ensimmäinen liina on kauniin herkkä ja Tukholman liina hauska. Haista kukkanen -liina sai kyllä naurun purskahtamaan. Tuota kelpaisi heilutella välillä :D

Ulrika50v.blogspot.com kirjoitti...

Saako kysyä mitä teet nenäliinoila ,hienot !

Thilda kirjoitti...

Jenni; On on! 😊 Kiitti! Kaikki vintage kyllä vetää puoleensa. 😄 Mulla on unelma, että jos olisin joku ökysuperrikas, niin mulla olis kaiken henkilökunnan seassa myös sihteeri/seuraneiti joka etsisi valmiiksi ne mua eniten kiinnostavat paikat ja sitten voisin vain purjehtia paikalle kuin kuninkaallinen ikään. 😂 Voisin palkata sut.

Thilda kirjoitti...

Birgitta; Kiitos! 🥰
Japani-aihe on jotenkin vedonnut jo jonkin aikaa. Ja klassikot sekä vitsikkäät tietty aina myös. 😄

Thilda kirjoitti...

Ulrika50v.; Saat tietty! Mä oon keränny vintagenenäliinoja jo vuosia. Ennen kuin 50-vuotispäivänäni sain päähäni, että nyt tää leidi alkaa käyttää huulipunaa, käytin niitä ihan nenäliinoina. Jälkikasvu on ottanut mallia siitä tavasta. 😊
Mutta koska en voi pilata vanhoja tekstiilejä tuhrimalla niitä huulipunaan, onkin nyt pieni dilemma kätösissä! 🙈🙊

Arkisin | jenni kirjoitti...

Laita viestiä sitten kun olet ökysuperrikas, täällä ollaan :D

Thilda kirjoitti...

Jenni; Heti laitan! 💪😂