.

.

16.9.2023

Kaikki hyvin - for now

 

Yö meni hyvin! Vaimeita luusärkyjä tuli reisiluiden yläosiin joskus 11 aikoihin illalla, joten otin panadolia, jolla pärjäsin yön. Aamulla seitsemän jälkeen toinen panadoli, koska kivut vähän nostivat päätään, vaikka tämä ei ole mitään verrattuna viime kertaan! Huh! Muut oireet; ihan lievää ajoittaista päänsärkyä, joka migreeniin tottuneelle ei ole juuri mitään. Eilisen päivän vaihteli kylmä ja kuuma ihan naurettavuuksiin asti, olin pukeutunut kuin pahimmilla pakkasilla ja sitten vähän väliä kuorin monta kerrosta pois kun iski kuuma hetkeksi. Eilen illalla myös käsiä kuumotti, mutta se ei ollu sellaista olkapäistä sormenpäihin -humahdusta niinku viimeksi, vaan pelkkää kämmenien kuumotusta. Ja jonkin aikaa oli myös poskien kuumotusta ja punotusta, joka ilmeisesti tulee kortisonista ja jää toisinaan pysyväksi oireeksi. Eipäs tarvii sit ostaa poskipunaa, hehe.


Mieli on valoisa ja positiivinen, no ainakin vielä nyt. Meillä olis täs tiedossa mökkiviikonloppu, vähän lyhyen kaavan mukaan, eli yksi yö vaan, mutta silti tosi kivaa! Kuolaan ajatusta, että ostan taas sushia, buffetsalaattia ja lohta evääksi. Pizzahimo on vaihtunut sushihimoksi ja kaikenlaisen kylmän ja raikkaan himoksi. Luonnonjogurttia ja mandariinia! Nammm. 


Mökillä ollaan käyty aivan liian vähän koko kesänä. Taikka hyttysinvaasion takia me ei siellä kesällä juuri viihdytäkään, mutta nyt jo elo-syyskuussa yleensä aletaan enemmän käydä. Syksy ja talvi on mun lempiaikoja hengata mökillä. Tajusin toissapäivänä, että mun saikku kestääkin tammikuun loppuun, eikä vuodenvaihteeseen! Great! Siis voin olla mökillä viikollakin, joka tuntuu aivan mahtavalta!


Mä oon kutakuinkin aika kalju. Semmosta vauvanhaiventa on vielä sielä täälä, mutta lyhyen sivusängen lisäksi ei muuta. Pidän sytopipoa, koska jo nahkasohvaan nojaaminen tuntuu kylmältä päähän. Ehkä puen talvipakkasilla isän susilakin, koska se on lämpimintä mitä tiedän. Oonhan mä muutenkin sitä mieltä, että jos mulla on valmiiksi perittynä jotain turkista, niin en todellakaan heitä sitä meneen, vaan käytän. Arvostan niitä pitkäikäisyyden, lämmön ja muovittomuuden takia. Musta tulee ihan kohta semmonen täti, jolla on turkki, helmikorvakorut, villi huulipuna ja parfyymiä! Että heippatirallaa vaan!


4 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Ainakin vikalla hoitokerralla purjehdit turkiksessa ja muissa härpäkkeissä pois sairaalasta ja huudat bye bitches!

Thilda kirjoitti...

Jenni; 😂🤣🤣🤣❤️ Mikä mahtava visio!

Joululainen kirjoitti...

Tuosta turkkimielikuvasta tuli mieleen Knives out -elokuvan (vahva suositus, jos et ole katsonut) vanha täti. Tosin sinä et ole vanha. 😄

Thilda kirjoitti...

Joululainen; 😃 Ahaa, pitääpä katsoa!