.

.

29.9.2023

Kosmetiikkatilaus, jes jes jesss


Ihana odotettu ecco verde-paketti saapui! Oon tilannu tästä nettikaupasta kosmetiikkaa vuosien mittaan varmaan kymmenen kertaa ja aina toimii! Lähetys tulee nopsasti ja kaikki sujuu aina hyvin.


Tällä kertaa himmasin dödöissä, koska kaapissa on vielä odottamassa monta purnukkaa viime tilauksen jäljiltä. Hammastahnojakin himmasin, tilasin vain kaksi. Mutta noita hampaidenpuhdistusliinoja, jotka on oikeasti todella tehokkaita, tilasin uuden paketin loppuun käytetyn tilalle. Ne on ylivertaisia missä vain, mutta etenkin retkellä, mökillä, veneessä tms. Ite käytin niitä hiljattain jopa ihan kotona, kun hampaat oli jatkuvasta mehujen kiskomisesta koko ajan tosi likaisen tuntuiset, niin että harjakin oli turhauttavan tehoton. Myöskin nuo vauvojen puhdistusliinat on käteviä kuin mitkäkin. Etenkin kun en toipilaana heti sairaalasta pääsyn jälkeen jaksanut kiipeillä kellariin suihkuun, tukeuduin näiden vauvaliinojen pesuapuun.


No mitäs siitä vielä löytyy… pari huulirasvaa, joita on pakko viljellä laukkuihin ja kylppäriin ja penaaliin ja kaikkialle. Huulirasvaa on vaan pakko olla aina saatavilla! Ja sitten on yks huulipuna, mun lemppariväriä (Burt’s bees-merkin Lily lake, nro 530.) Pari sitruksista kukkaisvesisuihketta piristämään mieltä ja ihoa. Voidetta päänahalle, joka etenkin nyt hiusten lähtiessä kutiaa ja kuivuu. Kasvojen puhdistusainetta, aloe vera-kosteusseerumia, voidetta kovettumien hoitoon, sekä shea butter-ihovoidetta. Tilasin nämä tarkkaan harkiten tämänhetkisen terveydentilani huomioon ottaen. Kaikenlaiset voiteet on nyt tarpeen, enemmän kuin ennen.


4 kommenttia:

Mannaryyni kirjoitti...

Kukkaisvesisuihke kuulostaa niin piristävältä. Näin yövuorojen jäljiltä aivan hekumoin ajatuksella!

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Ecco verdestä löytää tosi ison valikoiman noita suihkeita. On yrttiä ja kukkaa ja jos mitä. 😊

Mannaryyni kirjoitti...

Kiitos, pitääpä tutustua 😊

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Jep! Esim kasvovesiä heillä on 253! 😮