.

.

18.9.2023

Luusäryt, makumuutokset…

 

Luusäryt, mikä ihana asia. Reisiluissa, lantiossa ja leukaluissa. Vihdoin otan kolmiolääkkeitä, jotka auttaa paremmin. Tiedän, että kolmas vuorokausi tulee täyteen illalla ja sitten kipujen pitäisi hiljalleen olla tiessään. Yksi oire olis ihan jees kerrallaan, mutta ehei. 


Makumuutokset. Sushi maistuu oudolta. Sushi-inkivääri, mun herkku, maistuu kamalalta. Mandariini maistuu metalliselta, energiajuoma maistuu metalliselta. Vichy maistuu pahalta. Varovasti pitää tutkia mikä maistuu ylipäätään syötävältä. Wokki maistuu hyvältä. Pizza maistuu hyvältä. Mutta tekis mieli hampurilaista, pippuripihviä, bataattiranuja, kermakakkua, wingsejä, ruokaa… vaikka mitä! En tiedä kauanko ruoka maistuu pahalta tai oudolta.


Liikkuminen on hidasta, koska jalkoihin sattuu ja tuntuu, että jalat pettää, eikä voimiakaan taas oikein ole. Pitää pelata aikaa. Odottaa, että tää paska menee taas ohi. Ja kyllähän se menee. Joku päivä.


Henkisesti vähän haastavaa.


11 kommenttia:

Joululainen kirjoitti...

Voimia täältä sinne❣️

Thilda kirjoitti...

Joululainen; Kiitos!! ❤️

Arkisin | jenni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Arkisin | jenni kirjoitti...

Toivottavasti helpottaa kipujen osalta pian <3

Thilda kirjoitti...

Jenni; Samaa toivon! Kiitos tsempistä!

Anonyymi kirjoitti...

🧡Voimia🧡

Thilda kirjoitti...

Anonyymi; Kiitos! ❤️

Annukka kirjoitti...

Voi että noita särkyjä :(. Olisin niin toivonut, ettei niitä enää tule.

Seuraan tässä lähellä erään toisen samanmoista matkaa ja hänkin kertoi noista makumuutoksista. Ja siitä, että kaikesta mitä suuhunsa laittaa, tulee kylmä.

Pidän täällä kädet vähintäänkin kyynärpäitä myöten ristissä ja toivon, että jo kertaalleen saavutettu parempi olo ja mieli palaa mahdollisimman pian, eikä enää mene pois <3

PS: Olisinpa tiennyt, että poikkesit Minkiöllä. On meiltä sellaisen pitkähkön kivenheiton päässä ja olisin mieluusti tullut moikkaamaan ja halaamaan ihan paikan päälle.

Thilda kirjoitti...

Annukka; Kiitos! ❤️
Toivon läheisellesi hyvää tulevaisuutta niin pian kuin mahdollista!!
Niinkö?! Minkiön lähellä? Voi elämä… olisipa ollut ihana nähdä!

Anonyymi kirjoitti...

Voimia kauhiasti!!! -Anu

Thilda kirjoitti...

Anu; Kiitti!! 😊 En oo viel alkanu kokoon pionitaulua 😉