.

.

4.9.2023

Tärkeysjärjestys

 

Virkistävä ja valoisa viikonloppu takana. Oon saanu virtaa takaisin uskomattoman paljon, verrattuna viikon takaisiin hetkiin. On melkein terve olo. Ainoastaan neuropatia tuntuu ja väsähdän normaalia nopeammin. Parasta on, että mieli on positiivinen ja suunnittelen jo kaikenlaista!


Auringonlaskut, sumuiset pellot, upeat keskustelut…
Rakkaat ihmiset, hyvä ruoka ja uni…
Mikä muu elämässä olisi muka tärkeää?
Sellaisia mietin viikonloppuna, kun pohdin elämän kokonaisuutta ja tärkeysjärjestyksiä.
Kerro mikä sinulle on tärkeää?


Vähän naurattaa se ruokafiksaatio, joka on liimautunut aivoihini elokuun aikana. Mulla on varmaan samanlainen palo ja ideoiden into, kuin jollain superkokilla. Tänään aion tehdä rapsakkaa raikasta salaattia ja maailman parhaan salaattikastikkeen siihen mukaan. Eilen suunnittelin liha-, kana-, kala- ja kasvistortillat. Ehkä toteutan ne vielä syksyn aikana. Haaveilen Chili Klaus-tuotteista. Ja löysinpä kaupasta kerrankin tosi hyvän ketsupin! (Poppamiehen Habaneroketsuppi!) Vaikka onhan se Burgerimiesten Umamiketsuppikin kiinnostava tulokas.


Mua huvittaa myös käydä vaatekaappia läpi. Tänä kesänä oon pitäny suurinta osaa vintagemekoistani ja osan laittanut kiertoon, koska ne ei vaan natsaa täysin. Heinäkuu oli ”vaatteidenostokuu”, jolloin hankin Nextiilistä Marimekon farkkutakin. Mitään muuta ei tullut hankittua, mutta poistoja kesän aikana tuli ehkä kymmenen. Suuntaus on selkeesti oikee! Rakastan sitä fiilistä, että vaatekaappi selkiytyy ja sinne jää ne upeet ’helmet’ sen sijaan, että sielä lojuis kaikki, jota joskus oon saanu päähäni haalia. Mukavaa alkuviikkoa murut!


10 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Ihana kuulla onnistuneesta viikonlopusta <3

Thilda kirjoitti...

Jenni; Kiitos! Ihana fiilis onkin! 💪😃

Taija-Tiia kirjoitti...

Mukava kuulla positiivisesta fiiliksestä ja mukavasta tekemisestä :) täällä myös tärkeyslistalla perhe ja ystävät, katto pään päällä, ruokaa kaapissa.. ei kai sitä muuta tarvisi.
Selkeä vaatekaappi selkiyttää ajatteluakin! Oma karsimisprojekti sai hyvän alun kesällä mutta nyt syksyllä tasasin vaatemäärän takaisin kuin huomaamatta, aika näyttää tulevatko kovaan käyttöön vai löytyvätkö kierrätyslaatikosta ensi kerralla..

Joululainen kirjoitti...

Aivot vähän tilttasi, kun luin, että ostit farkkutakin Netflixistä. 😂 Siitä tuli mieleen kolumni, jossa A-L Härkönen oli pienessä krapulassa jonkin kirjallisuustapahtuman aamiaisella ihmetellyt, että on tehty oikein teemanmukaiset voinapit, kun niissä lukee Veijo Meri. Oikeasti oli lukenut Valion Meijeri. 😄

Parasta elämässä: höntsäily, vehlustaminen, puuhastelu, tuumailu ja tietenkin rakkaat omat ihmiset! ❤️

Leppoisaa alkuviikkoa! 🌸

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kiva lukea, että viikonloppu oli piristävä ja vointi parempi!❤️ Tärkeää on kunnon uni, rakkaat lähellä ja kaukana ja se, että on hyvä ja turvallinen olla.
-Anu

Mannaryyni kirjoitti...

Läheiset ovat tärkeimmät. Ilman heitä en ehkä osaisi nauttia mistään muusta. Katto pään päällä on myös hyvä olla olemassa, eikä maistuva ruokakaan elämää yhtään kurjemmaksi tee 😁

Thilda kirjoitti...

Taija-Tiia; Nuo on juuri tärkeitä perusasioita! 😊
Nykyään on jo yleinen vaatteiden karsimisbuumi (lieneekö lähtenyt marituksesta?) mutta just sen tasapainon löytäminen, että mikä on tarpeeksi ja mitä hankkii, on yllättävän vaikeaa! Ite painiskelen sen kanssa edelleen.

Thilda kirjoitti...

Joululainen; Apua, mä sain melkein shokin ja kurkkasin salamaakin nopeammin, että en kai mä noin kirjottanu! 😂
Mä oon lukenu kans ton Härkösen jutun. 😄
Ihanat parhaudet sulla ja ihanat sanat!! 😍
Kiitos, samoin!

Thilda kirjoitti...

Anu; Todellakin on! Olen kuin eri ihminen verrattuna vaikka perjantaihin! Kävin äsken kiertämässä pihaa, enkä edes hengästynyt. 💪
Turvallisuus on tärkeää kyllä!! ❤️

Thilda kirjoitti...

Mannaryyni; Tuo on kyllä niin totta! Jopa vahvasti introverttina oon sitä mieltä, että asioiden jakaminen on parasta. 😊