.

.

3.9.2023

Laukkuja, osa 18

 

Tämä tyylikäs nahkalaukku on muuttanut meille lähivuosina. En vaan kykene palauttamaan muistiin, että mistä ihmeestä se on löytynyt. Laukku on isompaa käsilaukkukokoa ja miellyttää minua järkevän arkisella tavallaan. Tosin pakko sanoa, että en ole sitä vielä testannut.


Laukun päällinen on tummanruskeaa nahkaa ja sisällä on vaalean rusehtava kangasvuori. Sisäosa on jaettu kolmeen päälokeroon, joista kaksi on jaettu vielä vetuketjutaskulla pienempiin osiin.


Kullanväri ei varsinaisesti ole suosikkini, mutta tässä laukun lukossa ja kahvassa se ei jotenkin edes haittaa. Sen sijaan laukun kahvan malli haittaa aika paljonkin. Haluan aina, että laukun voi sujauttaa käsikynkkään, eli kahvan pitää olla selkeästi isompi kuin tämä, johon mahtuu vain sormet.


Laukku on valmistettu Tmi E.Huhtalan firmassa Porissa.


En ole vielä päättänyt pidänkö laukun, koska tuo kahva on tosiaan niin epäkäytännöllisen oloinen. Toistaiseksi se siis odottaa.


2 kommenttia:

marikan polut kirjoitti...

aivan superihana laukku <3!

(ymmärrän kahva-angstin, minä haluan aina saada laukun olkapäälle /selkään, mikä hitusen rajoittaa käytettävien laukkujen mahdollisuuksia)

Thilda kirjoitti...

Marika; Kiitti! 😃
Mäkin tykkään siitä kyllä, mutta katotaan miten käytössä sitten teen ratkaisun. 😊