.

.

24.9.2023

Laukkuja, osa 21


 Tämä laukku on yksi suosikeistani! (Toivottavasti en ole sanonut näin joka toisen kohdalla.) En yhtään muista mistä ja koska tämä on meille pesiytynyt, enkä ole varma olenko tätä edes käyttänyt juurikaan. Silti tämän erittäin pehmeä ja miellyttävän tuntuinen nahkapinta tekee tästä huippulaukun!


Laukun pitkä hihna on yllättävä näin iäkkäässä tapauksessa ja siksi olenkin tuumaillut, että onko joku mahtanut vaihtaa alkuperäisen kahvan pitkäksi hihnaksi? Oikeastaan se voisi olla hiukan lyhyempikin, vaikka inhoankin nykylaukkujen hassun mittaisia hihnoja, jotka pakottavat kuljettamaan laukkua kainalossa.


Laukun musta väri on tietysti klassinen ja pyöreähkö muoto miellyttää silmää. Koko on sopiva käsilaukulle, jos ei tarvitse tunkea tablettia mukaan matkaan. Ei liian iso, eikä liian pieni.


Sisällä on vähän kulunut vihreä vuorikangas ja konstailematon taskutus; yksi vetoketjullinen ja yksi avoin. Mitäpä sitä muuta tarvitseekaan, eikä ainakaan hukkaa tavaroitaan liian moniin lokeroihin ja taskuihin.


2 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Tämä on kyllä ihana 🩶

Thilda kirjoitti...

Jenni; 😊 jotenkin klassinen ja suloinen perus käsveska aikojen takaa.